Piaggio Primavera 50

Шифра : XWD23

  • Потрошувачката на гориво: 2.8л / 100 km
  • Моќност: 2.4 kW (3.2 HP) на 7,500 вртежи
  • Еколошки перформанси: 65 g/km
  • Капацитет на резервоарот за гориво: 8 литри
  • Ширина: 735 mm
  • Должина: 1870 mm
  • Меѓуоскино растојание: 1330 mm
  • Висина на седиштето: 790 mm
Производот е достапен во Охрид
Редовна цена
177.735 ден.
 
Цените се со пресметан ДДВ.