NAKED 50cc

Шифра : L4S96

 • Модел: NAKED 50cc
 • Моќност: 3.7 KW
 • Mотор: 48cc 4Т
 • Жмигавци: LED
 • Капацитет на резервоарот за гориво: 7 L
 • Ладење: Воздушно
 • Палење: CDI
 • Тежина: 104kg
 • Должина / Ширина / Висина: 1.200mm x 760mm x 1.020mm
 • Пренос: Ланчен - 4 брзини
 • Предна / Задна Кочница: Диск / Диск
 • Предна / Задна Гума: 120/70/14 - 120/70/14
Производот е достапен во Охрид
Редовна цена
89.175 ден.
Достапен на 24 рати
Цените се со пресметан ДДВ.