БРЗ КРЕДИТ ПРЕКУ КАПИТАЛ БАНКА

ДОСТАВА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА

12 МЕСЕЦИ СЕРВИС

Да стапиме во контакт!

Вашиот миленик на 2 или 4 тркала ке Ви го доставиме БЕСПЛАТНО за 2-3 работни дена во било кој град во Македонија.

Бесплатана достава на кацига, моторно масло, куфер, дополнителна опрема и мото гуми за 24 часа на вашата домашна адреса.

Работни часови:
Понеделник-Петок: 10:00 – 17:00
Сабота: 10:00 – 14:00
Недела: Затворено
Поддршка за клиенти – 24/7

 

Телефон:
(+389) 076 582 114

Е-маил:
[email protected]

Адреса:
ул. Партизанска бр. 7, 6000 Охрид, Македонија