БРЗ КРЕДИТ ПРЕКУ КАПИТАЛ БАНКА

ДОСТАВА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА

12 МЕСЕЦИ СЕРВИС

Купувачот има право на рекламација во следниве случаи:

1. Не го добие бараниот производ кој го нарачал.
2. Го добие бараниот производ, но производот е оштетен или нефункционален.
3. Нарачаниот производ не пристигне воопшто.
– При овие три услови сите трошоци за испорака ги сноси Еми Компани и врши целосно рефондирање на средставта.
– Во други случаеви Еми Компани не сноси никаква одговорност за порачаниот производ.