БРЗ КРЕДИТ ПРЕКУ КАПИТАЛ БАНКА

ДОСТАВА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА

12 МЕСЕЦИ СЕРВИС

Како до брз Promo – кредит во 3 чекори:

Чекор 1

Изберете продукт преку нашата веб-страна или во нашата продавница во Охрид.

Чекор 2

Кликнете на копчето Купи на рати и пополнете ја нашата онлајн апликација за кредит.

Чекор 3

Веднаш после испраќањето Вашата апликација ќе биде разгледана од Капитал Банка и ќе бидете контактирани за понатамошни инструкции.