БРЗ КРЕДИТ ПРЕКУ КАПИТАЛ БАНКА

ДОСТАВА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА

12 МЕСЕЦИ СЕРВИС

Купувајте брзо, лесно, безбедно директно на нашата веб страна преку вашиот мобилен телефон или компјутер и очекувајте го избраниот производ во вашиот дом.

Купете онлајн брзо и лесно во 3 чекори:

Прв чекор 

Пристапете на нашата веб страна www.emicompany.com.mk. Следно, на нашата веб страна изберете еден или повеќе производи од нашиот широк асортиман од сите категории. Изберете од големиот избор на скутери, моторцикли, атв или велосипеди или пак погледнете ги нашите активни промоции.

Втор чекор

Избраните производи кои сакате да ги купите онлајн ставете ги во кошничка. Може одеднаш да купите повеќе производи или пак само еден производ. Откако ќе ги изберете посакуваните производи одете во делот кошничка и пристапете кон пополнување на потребните податоци за нарачка. Во овој дел имате можност да изберете дали избраните производи ќе си ги подгинете од нашата продавница во Охрид или пак производите сакате да ви бидат доставени до вашиот дом. Цената за испорака е од 300 до 1200 денари во зависност од габаритот на избраниот производ.

Трет чекор

Откако ќе ги изберете производите и начинот на испорака се пристапува кон делот за пополнување на потребнит детали за нарачка. Откако ќе ја испратете нарачката на e-mail ќе добиете потврда дека успешно е завршен процесот на онлајн нарачка.

Откако ќе завршите со трите чекори, производите кои сте ги нарачале онлајн ќе бидете контактирани од нашиот тим за понатамошни информации за плаќање или потврда за апликација за кредит. Откако ќе биде извршена уплата на нашата трансакциска сметка избраните производи можете да ги подигнете од нашата продавница или пак доколку сте избрале достава очекувајте ги на адресата која сте одредиле за достава.