БРЗ КРЕДИТ ПРЕКУ КАПИТАЛ БАНКА

ДОСТАВА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА

12 МЕСЕЦИ СЕРВИС

Информации за испорака

Без разлика дали станува збор за миленик на 2 или 4 тркала, дозволете ни транспортот до Вашиот град да го преземеме за Вас! Ви го доставуваме производот до Вашиот град од каде можете да го преземете производот лесно и едноставно до Вашиот дом.

Артиклите нарачани веб страницата на ЕмиКомпани се испорачуваат со стандардна испорака во рок од 7 работни дена (од потврда на нарачката) до сите градови низ цела Македонија по цена од 300-1200 денари. Испораката на производи купени онлајн се однесува за доставување на производот до првата врата (дворна врата од куќа, влезна врата од зграда) и важи за сите производи. Цената е од 300 до 1200 денари.