БРЗ КРЕДИТ ПРЕКУ КАПИТАЛ БАНКА

ДОСТАВА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА

12 МЕСЕЦИ СЕРВИС

Сервис и одржување на производите

ЕмиКомпани преку својата малопродажна мрежа ќе овозможи сервис низ повеќето градови на Македонија каде што има овластен сервисер за производите кои што ги нуди во својот асортиман. Сервисот опфаќа редовна проверка на производот за да се овозможи непречено функционирање и поправка на секаков дефект во наведениот рок за сервисирање.