Italjet Dragon A8 - 4T

Шифра : 5M2O2

 • Модел:
 • Italjet Dragon  A8 - 4T
 • Моќност: 3.8 hp
 • Тип на мотор: Еден цилиндар, 50cc - 4 тактен
 • Ладење: Воздушно ладење
 • Стартување: Електрично / Курбла
 • Палење: CDI-capacitor discharge ignition
 • Меѓуоскино растојание:
 • 1,425mm
 • Работен волумен на цилиндарот 50 cc
 • Сооднос на компресија: 10.5:1
 • Тежина: 110 kg
 • Максимална брзина: 50 km/h
 • Систем за подмачкување: Автоматско подмачкување
 • Максимален вртежен момент: 3.1 (6000) Nm/r/min
 • Должина / Ширина / Висина: 1,850mm x 710mm x 1,130mm
 • Капацитет на гориво : 5 L
 • Свеќица : A7RTC
 • Батерија: 12V4Ah
 • Предни / Задни Гуми: 120/70-12
Производот е достапен во Охрид
Редовна цена
90.405 ден.
Достапен на 24 рати
Цените се со пресметан ДДВ.