Evoc 125cc

Шифра : CUNH7-2-1

Модел:EVOC 125
Моќност:4.5 kW / 7000r.min
Пренос:Автоматски
Мотор:125cc – 4T
Должина:1880мм
Ладење:Воздушно
 
Производот е достапен во Охрид
Редовна цена
100.860 ден.
Достапен на 24 рати
Цените се со пресметан ДДВ.