EVOC 50-4T

Шифра : ZOD9V

Модел:EVOC 50 4T
Моќност:3.8 hp
Тип на мотор:Еден цилиндар, 50cc - 4 тактен
Ладење:Воздушно ладење
Стартување:Електрично / Курбла
Палење:CDI-capacitor discharge ignition
Меѓуоскино растојание:
1,425mm
Работен волумен на цилиндарот50 cc
Сооднос на компресија:10.5:1
Тежина:110 kg
Максимална брзина:50 km/h
Систем за подмачкување:Автоматско подмачкување
Максимален вртежен момент:3.1 (6000) Nm/r/min
Должина / Ширина / Висина:1,850mm x 710mm x 1,130mm
Капацитет на гориво :5 L
Свеќица :A7RTC
Батерија:12V4Ah
Предни / Задни Гуми:120/70-12
Производот е достапен во Охрид
Редовна цена
89.175 ден.
Достапен на 24 рати
Цените се со пресметан ДДВ.