iBiza 50cc

Шифра : 25Y1J

 
 • МоделI: BIZA
 • Тип на мотор: 50cc - 4 Тактен едноцилиндричен
 • Ладење: Воздушно
 • Стартер:Електричен / Курбла
 • Пренос:Автоматски
 • Предни / Задни Гуми:3.50 - 10
 • Пренос / Задни Кочници:Диск / Гуртни
 • Макс/брзина45km/h
 • Максимална моќност (KW/R/MIN):2,4 kW/7500 (r/min)
 • Економска потрошувачка на гориво:2,2 литри/100 км
 • Резервоар за гориво:5L
Производот е достапен во Охрид
Редовна цена
91.635 ден.
Достапен на 24 рати
Цените се со пресметан ДДВ.