Trinx Princess 2.0

Шифра : 3CU66

 
 • РамTRINX Hi-Ten Челичен детски рам 16"*203mm
  ВиљушкаHi-Ten челична виљушка
  КасетаTRINX со една брзина, 16T
  ЛанецM410 1S
  КочнициПредна и задна - V кочница со сајла
  Заден запчаник16T
  БандажиTRINX
  Гуми16" x 2.125"
Производот е достапен во Охрид
Редовна цена
8.900 ден.
Достапен на 24 рати
Цените се со пресметан ДДВ.