Trinx Blue Elf 3.0

Шифра : HAO9Z

Рамка18" x 9" Висококвалитетна челична рамка
ВиљушкаTrinx - челична виљушка
КормилоTrinx - челично кормило
КочнициПредна Це кочница / Гуртна
РамTRINX челичен рам
Гуми18" x 2.125"
Производот е достапен во Охрид
Редовна цена
11.500 ден.
Достапен на 24 рати
Цените се со пресметан ДДВ.