Trinx Princess 1.0

Шифра : GRGV4

 
 • РамTRINX Hi-Ten Челичен детски рам 14" х 190mm
  ВиљушкаHi-Ten челична виљушка 14"
  КасетаTRINX со една брзина, 16T
  ЛанецM410 1S
  КочнициПредна и задна - V кочница со сајла
  Заден запчаник16T
  БандажиTRINX
  Гуми14" x 2.125"
Производот е достапен во Охрид
Редовна цена
8.500 ден.
Достапен на 24 рати
Цените се со пресметан ДДВ.