Trinx Sweet Girl 1.0

Шифра : W5RT2

РамTRINX Hi-Ten Челичен детски рам 14" х 8"
ВиљушкаHi-Ten челична виљушка
КасетаTRINX со една брзина, 16T
ЛанецKMC за со една брзина
КочнициПредна и задна - V кочница со сајла
Преден запчаник28T
БандажиTRINX
Гуми14" х 2.40"
 
Производот е достапен во Охрид
Редовна цена
9.500 ден.
Достапен на 24 рати
Цените се со пресметан ДДВ.