CITY COCO (16AH LI - ION 20 - 45KM)

Шифра : J7198

  • CITY COCO е со различен дизајн од класичниот изглед на тротинет или скутер. CITY COCO - моделите, имаат максимална брзина од 40 км/ч и опсег од 20-45 км
  • CITY COCO располага со моќен 1500 W електро мотор кој е доста амбициозен за време на искачување до 25 ° нагиб, како и 15 Tubes контролер за високи перформанси и одлични сопирачки систем составен од диск кочници на предното и задното тркало.Ќе уживате во возењето со 8 " фелни, прилагодени браници и стилски гуми со импресивни димензии 225/55-8.
  • CITY COCO располага со целокупна опрема за учество во сообраќај како што се предно светло, предни и задни жмигавци, ретровизори и стоп светло.
Производот е достапен во Охрид
PROMO цена
67.035 ден.
Редовна цена
83.025 ден.
Достапен на 24 рати
Цените се со пресметан ДДВ.