Daytona 50cc

Шифра : Z2393

 • Тип на мотор: 147QME Еден цилинтар / 4 Тактен
 • Ладење: Воздушно ладење
 • Моќност: 3.2 KW / 7000 r/min
 • Макс вртежен момент: 4.5Nm / 6000 r/min
 • Сооднос на компресија: 10.5 : 1
 • Работен волумен на цилиндарот: 50 цц
 • Стартување : Електрично / Курбла
 • Должина / Ширина / Висина: 1760 x 620 x 1095
 • Потрошувачка на гориво: 2.8 L/100km
 • Капацитет на бензин: 4.6 L
 • Батерија: 12V 7Ah
 • Предна гума: 110/70-12
 • Задна гума: 110/70-12
Производот е достапен во Охрид
Редовна цена
79.950 ден.
Достапен на 24 рати
Цените се со пресметан ДДВ.