MAX-2 T28

Шифра : 9249E

 • Модел: MAX-2 T28
 • Работен волумен на цилиндар 175cc
 • Палење: CDI
 • Ладење: Воздушно
 • Свеќица NGK
 • Тежина: 124 kg
 • Должина / Ширина / Висина: 2,180mm x 710mm x 1,150mm
 • Капацитет на резервар: 7 L
 • Стартер: Електричен/ Курбла
 • Батерија: 12V/7Ah
 • Предна / Задна Кочница: Диск / Диск
 • Предна / Задна Гума: 130/60-13  130/60-13
Производот е достапен во Охрид
Редовна цена
101.475 ден.
Достапен на 24 рати
Цените се со пресметан ДДВ.