Rocket 50

Шифра : XG59O

 • Модел: Rocket 50
 • Тип на мотор: 52FMI - 50cc - 4 Тактен
 • Моќност: 2.68 hp
 • Ладење: Воздушно
 • Сооднос на компресија 10:1
 • Палење: CDI
 • Стартување: Електрично
 • Предна гума: 120/70-12
 • Задна гума: 120/70-12
 • Предна кочница: Диск
 • Задна кочница: Гуртни
 • Ниво од земјата: 150 mm
 • Батерија: 12V5Ah
 • Предно светло: 12V 35W/5W
 • Странични светла: LED
 • Задно светло: LED
 • Дисплеј: LED
Производот е достапен во Охрид
Редовна цена
83.025 ден.
Достапен на 24 рати
Цените се со пресметан ДДВ.