GN-125cc

Шифра : I246N

  • Модел: GN-125cc
  • Мотор: 157 FMI -1V
  • Капацитет на резервоарот за гориво: 10 L
  • Ладење: Воздушно
  • Палење: CDI
  • Тежина: 105 kg
  • Должина / Ширина / Висина: 1,990mm x 820mm x 1,130mm
  • Пренос: Ланчен
  • Предна / Задна Кочница: Диск / Гуртна
  • Предна / Задна Гума: 2.5/18 - 2.7/18
Производот е достапен во Охрид
Редовна цена
85.485 ден.
Достапен на 24 рати
Цените се со пресметан ДДВ.