PAPAKI 125cc

Шифра : 69LVV-1-1

  
МОТОР125cc 4T
МЕНУВАЧПОЛУАВТОМАТСКИ
АМОРТИЗЕРИДВА
ДИСКПРЕДЕН/ЗАДЕН
АУСПУХСПОРТСКИ
БАНДАЖАЛУМИНИУМСКИ
СВЕТЛАЛЕД
ПРЕНОСДЦТ
Производот е достапен во Охрид
Редовна цена
76.875 ден.
Достапен на 24 рати
Цените се со пресметан ДДВ.