HMC 300 cc 4T

Шифра : Z4DP2

Основа на тркала1465 (мм)
Тежина на празно возило 108 (кг)
Номинална тежина на оптоварување120 (кг)
Висина на седиштето940 (мм)
Висина до земјата350 (мм)
ГумиПредни: 80/100-21 Задни: 110/90-18
Капацитет на резервоарот за гориво11 (L)
Метод на сопирањеДиск
Тип на моторЕдноцилиндричен, 4-тактен, 4 вентили, водено ладење, SOHC, вградена вратило за рамнотежа.
Запремнина на мотор298 кубика
Куќиште на цилиндерот84*53,6 (мм)
Максимална моќност22 kw/9000
Максимален вртежен момент25 N.m/7000
Метод на подмачкувањеПрскање на притисок
Тип на спојкатаРачна влажна спојка со повеќе плочи
Метод на менување брзиниПостојана мрежа, двостепен менувач, 6-брзински
БатеријаЛитиумска батерија од 12v/5Ah
Метод на палењеCDI
Производот е достапен во Охрид
PROMO цена
245.385 ден.
Редовна цена
285.350 ден.
 
Цените се со пресметан ДДВ.