E- POWER

Шифра : 5WNWF

 • Модел: E - Power
 • Моќ: 3000 W
 • Батерија: 72V 20Ah Lead Acid
 • Радиус: 55-65 km
 • Време на полнење: Од 0% - 100% - 4 часа
 • Тежина: 126 kg
 • Должина x Ширина x Висина: 1,850mm x 710mm x 1,100mm
 • Колца: 1,325 mm
 • Максимална брзина: 45 km/h
 • Предна гума: 110/70-12
 • Задна гума: 120/70-12
 • Bluetooth Радио: ✔
 • Звучници: ✔
 • USB порта: ✔
Производот е достапен во Охрид
PROMO цена
95.325 ден.
Редовна цена
99.470 ден.
Достапен на 24 рати
Цените се со пресметан ДДВ.