RACING PRO 125cc

Шифра : SS7WO

 • Модел: Racing Pro
 • Моќност: 7.4 hp
 • Работен волумен на цилиндар 125cc
 • Сооднос на компресија: 9.5:1
 • Палење: CDI
 • Ладење: Воздушно
 • Свеќица NGK
 • Должина / Ширина / Висина: 1,8000mm x 730mm x 685mm
 • Капацитет на резервар: 5 L
 • Стартер: Електричен/ Курбла
 • Батерија: 12V/7Ah
 • Предна / Задна Кочница: Диск / Диск
Производот е достапен во Охрид
Редовна цена
79.950 ден.
Достапен на 24 рати
Цените се со пресметан ДДВ.