Мени

APRILIA SR 50R

 • 820859621
 • 820859626
 • 820859631
 • 820859616
 • 820859621
 • 820859626
 • 820859631
 • 923866045
 • 923866056
 • 988444600
 • 988444605
 • 988444610
 • 988444615
 • 820859621
 • 820859626
 • 820859631
 • 820859616
 • 820859621
 • 820859626
 • 820859631
 • 923866045
 • 923866056
 • 988444600
 • 988444605
 • 988444610
 • 988444615

Цена

146,985.00ден 128,535.00ден

Количина

- +

Вкупно

146,985.00ден 128,535.00ден

2 мислења

Спореди

- +

Пишувај ни

НОВО СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА

Дополнителни информации

Достапни бои

, ,

Кочница

Кубикажа

Ладење

Стартер

Резервоар

Предна гума

Задна гума

Коментари (2)

Додади Мислење

 • Одличен е

 • супер мотор си го сакам

Enquire about APRILIA SR 50R

Поднеси барање за производ
Messenger icon
Испрати порака преку Messenger апликација