Milan 17 Vintage 50cc

Шифра : BSX19

 • Модел: Milan 50cc - 4T
 • Моќност: 3.8 hp
 • Тип на мотор: 49.5cc - 4-Тактен
 • Ладење: Воздушно
 • Стартер: Електричен / Курбла
 • Палење: CDI-capacitor discharge ignition
 • Мегуоскино растојание: 1,300 mm
 • Сооднос компресија: 10.5:1
 • Тежина: 75 kg
 • Максимална брзина: 45 km/h
 • Осигурувач: 15A
 • Предна / Задна Кочница: Диск / Диск
 • Должина / Ширина/ Висина: 1,870mm x 720mm x 1,360mm
 • Батерија: 12V7AH
 • Предно Светло: 12V 35W / 35W
 • Странично Светло: 12V10W
 • Предни / Задни Гуми: 120/70-12 / 120/70-12
Производот е достапен во Охрид
Редовна цена
83.025 ден.
Достапен на 24 рати
Цените се со пресметан ДДВ.