JogRyder

Шифра : 9QAVL

 • Модел: JOG RYDER
 • Моќност: 3.00 kw
 • Тип на мотор: Еден цилиндар, 50cc - 4 тактен
 • Ладење: Воздушно ладење
 • Стартување: Електрично / Курбла
 • Палење: CDI-capacitor discharge ignition
 • Меѓуоскино растојание: 1,190mm
 • Работен волумен на цилиндарот: 50 cc
 • Сооднос на компресија: 10.5:1
 • Тежина: 80 kg
 • Максимална брзина: 50 km/h
 • Систем за подмачкување: Автоматско подмачкување
 • Максимален вртежен момент: 3.1 (6000) Nm/r/min
 • Должина / Ширина / Висина: 1,650mm x 620mm x 1,090mm
 • Капацитет на гориво : 6.3 L
 • Свеќица : A7RTC
 • Батерија: 12V4Ah
 • Предни / Задни Гуми: 3.50-10 4PR / 3.50-10 4PR
Производот е достапен во Охрид
PROMO цена
58.425 ден.
Редовна цена
65.805 ден.
Достапен на 24 рати
Цените се со пресметан ДДВ.