HUMMER PRO - 200 cc

Шифра : RZLAA

  • Модел: Hummer Pro
  • Моќност: 200 cc
  • Тркала: 10 инчи
  • Кочници: Диск
  • Машина: Џунг 200 Shift
Производот е достапен во Охрид
Редовна цена
183.885 ден.
 
Цените се со пресметан ДДВ.