Glide G2

Шифра : OZ3H6-1

 • Модел: Glide G2
 • Моќ: 3000 W
 • Батерија: 72V 20Ah Lead Acid
 • Радиус: 55-65 km
 • Време на полнење: Од 0% - 100% - 4 часа
 • Тежина: 126 kg
 • Должина x Ширина x Висина: 1,850mm x 710mm x 1,100mm
 • Колца: 1,325 mm
 • Максимална брзина: 45 km/h
 • Предна гума: 110/70-12
 • Задна гума: 120/70-12
 • Bluetooth Радио: ✔
 • Звучници: ✔
 • USB порта: ✔
Производот не е достапен
PROMO цена
67.650 ден.
Редовна цена
73.180 ден.
Достапен на 24 рати

Out of stock

Цените се со пресметан ДДВ.