ENDURO 300cc

Шифра : E3W62

Модел:Ендуро - 300
Тип мотор:Едноцилиндричен, 166FMM, 223cc - 4T - 14 КС
Ладење: Воздушно се лади
Стартер:електричен
Отвор x Удар: 70 mm x 65 mm
Палење:CDI
Сооднос на компресија:9,2:1
Расчистување од земја: 250 mm
Должина / Ширина / Висина: 2.200 mm x 770 mm x 1.160 mm
Основа на тркала:1.450 mm
Свеќичка: D8RTC
Предни / задни гуми:3,00-21 / 4,60-18
Предни / задни сопирачки: диск / диск
Производот е достапен во Охрид
Редовна цена
138.875 ден.
Достапен на 24 рати
Цените се со пресметан ДДВ.