EMI GRACE 50 4T

Шифра : X839E

  • Модел: EMI GRACE 50 4T
  • Мотор: Еден цилиндар 4 тактен
  • Јачина: 49cc
  • Ладење: Воздушно
  • Предна суспензија: Диск
  • Задна суспензија: Гуртни
  • Предна гума: 25.4cm
  • Задна гума: 25.4cm
  • Капацитет за бензин: 4.9 литри
Производот е достапен во Охрид
Редовна цена
83.025 ден.
Достапен на 24 рати
Цените се со пресметан ДДВ.