E-POWER RS

Шифра : 9MNKK

 • Модел: E- Power RS
 • Мотор: 1600W SUNRA мотор
 • Струја: 72V
 • Контролер: 12mosfets
 • Максимална брзина: 45 (km/h)
 • Вид на батерија: Оловно-киселинска батерија
 • Капацитет на батерија: 72V20AH
 • Радиус: 40-50км / 1 лице(70kg)
 • Време на полнење: 6 часа
 • Капацитет на угорница: 23%(1 лице,70кг)
 • Километража: Дигитална
 • Кочници (Предни/Задни): Диск / Гуртни
 • Амортизери (Предни/Задни): Хидраулични / Хидраулични
 • Големина на гуми (Предни/Задни): 3.5-10' Tubeless
 • Димензии: 1,850mm × 710mm × 1,100mm
 • Колца: 1,320mm
 • Најголем товар: 2 лица + багаж (150кг)
 • Облик на маска: Железо
 • Опции: Контрола на патување + Бежичен аларм
Производот е достапен во Охрид
Редовна цена
91.635 ден.
Достапен на 24 рати
Цените се со пресметан ДДВ.