Benda Asura 400cc

Шифра : 4WPEW

 • Модел: Benda Asura
 • Моќност: 27 kw
 • Мотор: V - Twin 400cc
 • Палење:  EFI BOSH
 • Жмигавци: LED
 • Капацитет на резервоарот за гориво: 19 L
 • Ладење: Водено
 • Палење: EFI BOSH
 • Тежина: 155kg
 • Должина / Ширина / Висина: 2,020mm x 790mm x 1,110mm
 • Пренос: Ланчен - 6 брзини
 • Предна / Задна Кочница: Диск / Диск
 • Предна / Задна Гума: 120/70/17 - 160/60/17
Производот е достапен во Охрид
Редовна цена
362.850 ден.
 
Цените се со пресметан ДДВ.