ATV 250 cc

Шифра : DVZ3V

  • Модел: ATV 250
  • Моќност: 198 cc
  • Кочници: Диск / Диск
  • Старт: CDI
  • Пренос: Ланец со рикверц
  • Бандажи: Алуминиумски
  • Моќност: 9.3 KW
  • Резервоар: 7.8 L
  • Тежина: 195 kg
Производот е достапен во Охрид
Редовна цена
156.825 ден.
 
Цените се со пресметан ДДВ.