ATV 200 cc

Шифра : J5FE5

  • Модел: ATV 200
  • Моќност: 175 cc
  • Кочници: Диск / Гуртни
  • Старт: CDI
  • Бандажи: Алуминиумски
  • Моќност: 7.0 KW
  • Резервоар: 7.8 L
  • Тежина: 160 kg
Производот е достапен во Охрид
Редовна цена
144.525 ден.
Достапен на 24 рати
Цените се со пресметан ДДВ.