Мени

JSN50 – 2T

  • 161
  • 223
  • 161
  • 223
Категорија:
Акумулатор:

Јачина:

Достапни бои:

Кочница:

Кубикажа:

Ладење:

Максимална Брзина:

погледни ги сите детали

Цена

79,990.00ден

Количина

- +

Вкупно

79,990.00ден

0 мислења

Спореди

- +

Пишувај ни

Дополнителни информации

Акумулатор

Јачина

Достапни бои

Кочница

Кубикажа

Ладење

Максимална Брзина

Потрошувачка

Стартер

Тежина

Коментари (0)

Биди прв да дадеш мислење за “JSN50 – 2T”

  • Нема мислења сеуште.

Enquire about JSN50 - 2T

Поднеси барање за производ
Messenger icon
Испрати порака преку Messenger апликација